SHOOTS

Hieronder vind je een overzicht van de standaard fotoshoots die ik aanbied. De pakketgrootte hangt af van het aantal personen en het aantal foto's dat je af wilt nemen. Mochten je wensen er niet tussen staan, stuur dan zeker even een berichtje! Maatwerk is altijd mogelijk.

PHB_20210619_Dido_127-bewerkt.jpg

BIRTHDAY

Je moet zelf de slingers ophangen

Maak een feestje van de eerste verjaardag van je kindje met een cakesmash! Meestal wordt een cakesmash een paar weken voor de verjaardag gepland, zodat de foto's gebruikt kunnen worden voor de uitnodiging of op het feestje zelf.

Er zijn verschillende thema's of kleurstellingen mogelijk, zoals: Boho, Jungle, Candy. Je kunt kiezen uit een "naked cake" of "giant cupcake" afgestemd in de kleuren van de set.
Bij pakket M en L zit de taart inbegrepen bij de prijs.
Bekijk hier de taarten.

Je bent natuurlijk ook vrij om zelf een taart mee te nemen.

 

We overleggen dit van te voren, zodat je al je wensen door kan geven.

De shoot is vooral geschikt voor 1 jarigen, maar mocht je het leuk vinden om voor een 2/3 jarige te doen, kan dat natuurlijk ook!

 

 

De shoot duurt ongeveer een uurtje en dan ontvang je maximaal na 2 weken de foto's waaruit je zelf nog een selectie kunt maken.

IndyKleihorst_20.jpg

NEWBORN

Ze worden nooit meer zo klein

Wil je die bijzondere eerste periode van je kindje vast laten leggen?

Er zijn verschillende opties:
Je kan naar de studio komen, waar ik veel props en dekentjes heb. Daar kunnen we een newborn posing sessie doen, in de kleuren die je wenst. Hier wordt de baby vooral slapend gefotografeerd en in verschillende settings neergelegd. Het moment voor deze shoot is tussen 10 dagen en 3 weken na de geboorte.

Ik kan ook naar jullie huis komen. Dan zal het een lifestyle shoot zijn; dat is wat losser en minder geposeerd. Gewoon een moment vastleggen zoals het er bij jullie gezin aan toe gaat. Dit is vooral fijn als je nog niet mobiel bent na de bevalling of als je nog meer kinderen hebt die je ook op de foto wilt hebben.Ik zal maar een deel van de props mee kunnen nemen. Je kan dit wel wat langer na de geboorte nog doen, omdat het niet zoveel uitmaakt of de baby slaapt of wakker is op de foto's.
 

De shoot duurt 1-2 uur (als het een posing shoot betreft kan het wat langer duren, omdat de baby slapend op de foto gaat). Daarna ontvang je maximaal na 2 weken de foto's waaruit je zelf nog een selectie kunt maken.

PHB_20210703_Pizzasmash-Stef_135.jpg

PIZZASMASH

Tomatensaus smeren

Is jouw kind niet echt een zoetekauw, of ben je gewoon dol op Italië? Dan kan je ook een pizzasmash doen.

Dit kan met een echte pizza doen (met wat extra saus natuurlijk ;-), of met een taart ontworpen als een pizza.

Ik zorg dat het thema helemaal italiaans is en kan de pizza/taart ook verzorgen (inbegrepen bij M en L).

Voor deze shoot geldt ook dat het vooral geschikt is voor 1 jarigen, maar mocht je het leuk vinden om voor een 2/3 jarige te doen, kan dat uiteraard ook!
 

De shoot duurt ongeveer een uurtje en dan ontvang je maximaal na 2 weken de foto's waaruit je zelf nog een selectie kunt maken.

PHB_20210612_DenDrijver_370.jpg

FAMILIE

Koester speciale momenten

Voor een familie fotoshoot ga ik graag naar buiten. Dit kan zijn op een plek waar je zelf graag komt, zoals het strand of het bos. De sfeer tijdens een shoot is los en ontspannen. Ik zal af en toe wat tips geven en sturen, maar vooral bij het fotograferen van kinderen laat ik iedereen gewoon lekker zichzelf zijn.

We lopen/steppen een rondje, klauteren even in de speeltuin of doen een ren wedstrijdje op het strand. Alles kan en alle ideeën zijn welkom.

De shoot duurt 1-2 uur (Afhankelijk van het pakket en aantal personen). Daarna ontvang je maximaal na 2 weken de foto's waaruit je zelf nog een selectie kunt maken.

50.jpg

2 SWEET

Donut grow up

Wil je een shoot voor de 2e verjaardag van je kindje? Look no further. Wat dacht je van een donut/sweet smash??

Ik maak een donut/candyland thema en zorg dat er donuts zijn of misschien liever veel snoep en cupcakes... Alles kan!

Deze shoot is net wat meer geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar, omdat die vaak wat onderzoekender en mobieler zijn (en niet netjes achter een taartje willen zitten).

Ook deze shoot duurt maximaal een uurtje en dan ontvang je maximaal na 2 weken de foto's waaruit je zelf nog een selectie kunt maken.

PHB_20201121Gerdes007.jpg

PORTRET

Je beste beentje voor

Wil jij graag een portret van jezelf, je kinderen of zelfs je huisdier?

Ik kan aan huis komen voor mooie lifestyle portretten. Uiteraard ben je ook welkom in de studio, om in 1 van de verschillende settings je portret te komen laten maken. Er zijn verschillende stylen mogelijk.

De shoot duurt ongeveer een uur, daarna ontvang je maximaal na 2 weken de foto's waaruit je zelf nog een selectie kunt maken.

NEW
Boudoir Studio Session

tijdelijk voor

€ 399,-

Wil jij je zelfvertrouwen een boost geven en quality time met jezelf?

Bij een boudoirshoot heb je echt even tijd voor jezelf en krijg je als kers op de taart ook nog fantastische foto's als aandenken!

Wil je dit ook? Boek dan nu een shoot in of mail voor meer informatie.